تعداد اعضا سندیکا 189 عضو

توقف دستورالعمل نحوه نشانه‌گذاری محصولات دارای پروانه کاربرد علامت استاندارد

«ستاد تسهیل و رفع موانع تولید» در نامه‌ای به سازمان ملی استاندارد، خواستار تعلیق نحوه نشانه‌‌گذاری محصولات دارای پروانه کاربرد علامت استاندارد شد.

در طی 1/5 سال اخیر، تعداد زیادی از فعالان صنایع غذایی، گلایه‌های شدیدی از نحوه برخورد سازمان ملی استاندارد با نحوه نشانه‌گذاری و لیبل‌ محصولات و دستورالعمل‌های دست و پا گیر و خارج از ضابطه سازمان ملی استاندارد داشتند که هزینه‌های زیادی به این فعالان اقتصادی تحمیل می‌کرد و خبرگزاری ایلنا نیز در مطالبی، مفصل به آن پرداخته بود؛ حال ستاد تسهیل و رفع موانع تولید با درک درست از این چالش ایجاد شده توسط سازمان ملی استاندارد، خواهان توقف دستورالعمل فوق شده است.

در بخشی از نامه ستاد تسهیل و رفع وانع تولید که تصویر آن را عینا در ذیل مطلب مشاهده می‌کنید، آمده است:

«پیرو ارسال صورتجلسه نشست مورخ 1402/7/17 (موضوع نامه شماره 1252483 مورخ 1402/7/26) به پیوست تصویر نامه شماره 2062 مورخ 1402/8/7 فدراسیون صنایع غذایی و کشاورزی کشور در خصوص بخشنامه‌های صادره از سوی آن سازمان ارسال می‌گردد.

در راستای اجرای ماده 61 قانون الحاقی به قانون رفع موانع تولید رقابت‌پذیر و ارتقای نظام مالی کشور و آئین‌نامه اجرایی آن و با عنایت به بند 2 صورتجلسه مذکور (جمع‌بندی درخواست‌های فدراسیون صنایع غذایی و سایر تشکل‌ها، انجمن‌ها و اتحادیه‌های مربوطه در خصوص تجدید نظر در بندهای نشانه‌گذاری) خواهشمند است دستور فرمائید تا تعیین تکلیف نهایی موضوع فوق (که در جلسات تخصصی آن سازمان، کمیسیون صنایع غذایی اتاق بازرگانی، دبیرخانه ستاد تسهیل و ذینفعان تحت بررسی می‌باشد) نسبت به تعلیق اجرای دستورالعمل “نحوه نشانه‌گذاری محصولات دارای پروانه کاربرد علامت استاندارد” (شماره مدرک 213/130/د ابلاغی 19/ 2/ 1402)، دستور اقدام لازم را صادر فرمائید.»

Translate »