تعداد اعضا سندیکا 189 عضو

مصاحبه با شرکت «زرین صنعت سرو»

مهندس مهدی صیاد دریابخش:

سهم شرکت «زرین صنعت سرو» از بازار کنسرو ماهی تون به 25 درصد رسیده است

بازدید ریاست سازمان شیلات ایران و رییس هیأت مدیره سندیکا و هیأت همراه از غرفه شرکت در رویداد تون ماهیان

محصولات این شرکت با چه استانداردهایی تولید می شود و از نظر کیفی چه تمایزهایی با محصولات مشابه در بازار دارد؟

خرید مواد اولیه بسته بندی مطابق با استانداردهای ۱۸۸۱ ، ۲۵۰۹ و مواد  اولیه خام مطابق با استانداردهای ….. همچنین کیفیت محصول نهایی منطبق با استاندارد ملی ۲۸۷۰ و   ….. در مورد محصولات صادراتی مطابق  استاندارد جهانی کدکس ۱۹۸۱ و با در نظر گرفتن ملاحظات کیفی مشتریان خارجی ، وجه کیفی متمایز محصولات با سایر رقبا به دلیل تولید در سایت های تولیدی با کیفیت بسیار مطلوب از نظر سازمان غذا و دارو و استاندارد و تامین مواد خام از تامین کنندگان با کیفیت خارجی و داخلی.

سیستم توزیع محصولات شما چه مقدار مکانیزه است و برای لطمه ندین کیفیت محصول در پروسه توزیع چه تدابیری اخذ شده است؟

بسته بندی ثانویه محصولات با استفاده از کفی کارتن های ۳ لایه و ۵ لایه به منظور کاهش ضایعات حین حمل و نقل، ارزیابی شرکت های حمل و نقل و باربری و بهره گیری از ناوگان حمل و نقل که بالاترین امتیاز را کسب کرده است.

سهم تولیدات شما از بازار ایران چه میزان است و آیا برنامه های صادراتی در این مجموعه مورد نظر بوده است؟

گرفتن حداقل ۲۰٪ از سهم بازار مصرف کنسرو ماهی تون در سال گذشته و رسیدن به سهم ۲۵ درصدی در سال جاری، صادرات به ۲۰ کشور در سال جاری و گسترش مقاصد صادراتی به بیش از ۲۵ کشور در سال آتی میلادی.

چه طرح های توسعه ای برای شرکت در دست دارید و در این راستا چه حمایت هایی را نیاز دارید؟

نفوذ در بازار با تولید بیشتر محصولات سلامت محور، کاهش قیمت تمام شده برای حمایت از اقشار آسیب‌پذیر و کم درآمد، تنوع در شکل و نوع بسته بندی محصولات به منظور افزایش رضایت‌مندی مشتریان  وفادار.

تقدیر از آقای محمد حسین محمد زمان در رویداد تون ماهیان بهمن 1402 و دریافت لوح توسط آقای دریابخش نماینده ایشان

نقش واحد تحقیق و توسعه در شرکت شما چگونه ترسیم شده است؟

خلق محصولات جدید، بهینه سازی محصولات و فرآیندهای موجود در راستای افزایش رضایت‌مندی مشتریان وفادار و جذب مصرف‌کنندگان جدید، خلق و معرفی محصولات سلامت محور در راستای افزایش سلامت عموم.

کد خبر 360؛ سوسن نعمتی زاد

Translate »